21 januari 2022

Verjaardag ideeën voor een man die 50 wordt

3 min read

Je man, vader of vriend tikt de grote 50 en je wilt hem iets heel leuks geven. In zijn leven heeft hij al veel dingen bereikt, zoals bijvoorbeeld vader worden, hogerop komen in zijn baan en is hij een gewaardeerde mentor voor iedereen geweest met zijn wijze woorden. Hij is tenslotte al een halve eeuw op aarde! Maar is de ultieme kadotip voor een 50 jarige man? Op zijn leeftijd geeft hij de voorkeur aan iets praktisch en nuttigs dat gerelateerd is aan dingen waarvan je weet dat hij ze al leuk vindt. Voordat je begint met winkelen, moet je jezelf een aantal vragen stellen: heeft hij iets nodig? Wat is iets wat hij altijd al heeft gewild? Is er iets dat hij al heeft dat een upgrade kan gebruiken? In dit artikel vind je diverse ideeën van wat je cadeau kan geven. 

Baard olie

Baard olie is er om de baard gezond te houden. Er zijn diverse geuren, maar een groot favoriet bij de 50+ mannen is een baardolie vol met de frisse geuren van ceder, dennen en eucalyptus, wat een ideaal cadeau is voor mannen die 50 worden. Het zal niet alleen zijn baard in goede gezondheid houden, maar ook lekker laten ruiken. 

Picknickset

Houdt hij net als jij ook van picknicken in het weekend? Geef hem dan een hint met deze slimme, houten mandenset en laat hem je meenemen voor een romantische picknick op het platteland of aan het water.  Hij komt met alles wat je nodig hebt, zoals glazen, borden en zelfs een picknickkleed. Als je klaar bent, is het gemakkelijk om alles binnenin op te zetten en de handgreep te gebruiken om mee naar huis te nemen, zodat je daar alles kan schoonmaken en opnieuw kan opbergen voor de volgende keer.

Bierpakket

Een ander cadeau wat altijd wel een goed idee is, vooral bij mannen die 50 worden, die kunnen een goed biertje wel waarderen, dat is een bierpakket kopen. Je kan kiezen tussen verschillende soorten bierpakketten, zo is er voor ieder zijn portemonnee wat geschikts te vinden, maar ook voor ieder zijn voorkeur.  

Espressomachine

Maak espresso op de makkelijke manier met dit koffiezetapparaat. Is partner of vader een echte koffieliefhebber? Een van de beste 50e verjaardag cadeau ideeën voor hem is een stijlvolle expressomachine. Met de technologie om de perfecte espresso thuis te maken, zal hij hier nooit meer een slechte koffie hoeven te drinken. 

Fitnesstracker

Dit is een geweldige gadget om zijn gezondheid bij te houden. Met het bereiken van de leeftijd van 50 jaar, is het waarschijnlijk dat hij begint na te denken over zijn gezondheid. Een geweldig cadeau dus voor mannen die 50 jaar worden. Je hebt ze in allerlei vormen en maten en wordt om de pols gedragen en houdt de stappen bij die hij neemt, de verbrande calorieën en ook de hartslag gedurende de dag. In het begin kan het wennen zijn, maar na verloop van tijd zal hij niet eens meer merken dat hij hem om heeft. Een prachtig cadeau en een die hij zal waarderen, omdat het laat zien hoeveel je om hem geeft en dat je zijn gezondheid belangrijk vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *