Geen categorie

Thuiswerken doe je in de kleding van Babista

In een tijd als deze moeten we ons allemaal aanpassen. Tegenwoordig is het dan ook al bijna normaal om thuis te werken. Natuurlijk blijft het wennen maar er zitten ook voordelen aan het werken vanuit je eigen thuisbasis, zo sla je de spits mooi over. Uiteindelijk hopen we dat alles zo snel mogelijk teruggaat naar normaal en we zonder maatregelen over straat kunnen maar tot die tijd moeten we roeien met de riemen die we hebben. Dan kunnen we het ons maar beter gemakkelijk maken, bijvoorbeeld in de kleding van Babista.

Altijd verzorgd en representatief

Op de website van Babista verkopen ze namelijk allerlei soorten kleding van hoogwaardige kwaliteit. Op die manier zorg je ervoor dat je altijd verzorgd voor de laptop verschijnt. Zeker in tijden als deze is dat belangrijk. We vallen al snel in ‘het gemak’ terwijl een goede outfit ons vaak veel meer motiveert. Daarnaast zorgt het er ook voor dat we werk en privé makkelijker gescheiden houden, zelfs als we thuiswerken. En je baas zal het tijdens de videobesprekingen vast ook fijn vinden om zijn of haar werknemers representatief gekleed te zien. Het blijft immers werktijd.

Mooi en comfortabel

Zoals ik eerder al zei, is de mooie herenkleding van Babista van hoogwaardige kwaliteit. Dit resulteert er in dat kleding lekker te dragen is en lang mee gaat. De items die op de website staan zijn niet goedkoop maar dat ik precies wat je wilt want goedkope items slijten vaak veel sneller en zien er precies zo uit, goedkoop. Maar het comfort gaat verder dan alleen de kleding. Ook de website is voor het absolute gemak ontworpen. Zo kan je complete outfits bekijken en bestellen en zit je met één druk op de knop op de pagina met de nieuwste items of krijg je de uitverkoop voor je.

Schiet zo in je pantoffels

Als ik zelf iets zou moeten aanbevelen, zijn het de heren pantoffels. De pantoffels in de winkel zien er niet alleen gelikt uit, ze voelen ook hemels aan je voeten. Op die manier maken ze een outfit voor het thuiswerken helemaal af. Enne, niemand die aan de andere kant van je laptop ziet dat jij pantoffels aan hebt. Dat noemen we dan ook maar een heel klein voordeel. Wanneer de werkdag op zijn einde loopt of het weekend aanbreekt, ook dan trek je de kleding van Babista uit de kast want er is voor iedere gelegenheid iets bij.