matras 160x200
Woning

Slecht slapen en wakker worden

Iedereen heeft er wel eens last van, je wordt wakker en je lichaam doet zeer. Je hebt de hele nacht liggen draaien en kon je draai niet vinden, het matras waar je op ligt geeft je niet de goede ondersteuning meer. Je ligt als het ware in een soort kuil, tijd om daar voordelig verandering in aan te brengen. Een matras 160×200 van perfecthomeshop.eu heeft precies die eigenschappen die je nodig hebt om een goede nachtrust te hebben, wordt weer wakker zonder moe te zijn en pijn je lichaam.

matras 160x200

De eigenschappen van een goed matras

Een matras moet aan bepaalde eigenschappen voldoen om een goede nachtrust te kunnen garanderen. Maanden van ontwikkelen hebben ervoor gezorgd dat het matras alle goede eigenschappen heeft, de temperatuur blijft zo dat je het niet koud hebt en je gaat niet zweten in bed. Aan de ondersteuning is ook zeker gedacht, je krijgt precies de ondersteuning die je nodig hebt om uitgerust en fit weer wakker te worden in de ochtend. En misschien wel het belangrijkste is het comfort, je moet natuurlijk lekker kunnen liggen.

Eigen leverancier voor de stoffen

matras 160x200

Alle stoffen die zijn gebruikt voor het matras worden vervaardigt in België bij een gerenommeerde stoffen leverancier. De stoffen zijn anti allergisch en zijn gekeurd volgens het Oeko Tex keurmerk. Dit betekend dat je stoffen hebt van hoge kwaliteit, ook de hoes is van hoge kwaliteit. De hoes is tevens te wassen in de wasmachine, dit betekent altijd een fris en schoon bed.