Geen categorie

Praktische lange spiegel

Bekijk de handige lange spiegel bij de Spiegelshop. Iedereen is bekend met een grote of lange spiegel, want in iedere kledingzaak is een passpiegel in de buurt van het pashokje. Zo’n passpiegel thuis hebben in de buurt van je kledingkast is om dezelfde reden handig, je kunt je outfit bekijken. Het is een vergissing om te denken dat een spiegel net zo lang als het persoon moet zijn. De spiegel kan dertig centimeter boven de grond pas beginnen, en toch kun je de schoenen zien. Een spiegel van ongeveer 160 cm. lang is een mooie maat voor een passpiegel, en de Spiegelshop heeft die maat.

De Spiegelshop levert kwaliteit

Het is belangrijk dat de lange spiegel kwaliteit is, en de Spiegelshop levert goede kwaliteit. Als je bijvoorbeeld de spiegel Leeds neemt, dat is een spiegel wat beslist geen vertekeningen in het spiegelbeeld geeft. Er is nog een tijd geweest dat je spiegelende tegeltjes bij de bouwmarkt kon kopen, deze kon je dan naast elkaar plakken, maar daar heb je niks aan. Mocht het nog verkocht worden, begin er niet aan. De lange spiegel Leeds is volledig kwaliteit, dus zowel het glas alsmede de lijst, en dat moet ook want een spiegel is een duurzaam product. Vele jaren kun je jezelf in de spiegel bekijken.

Er zijn verschillende modellen en maten spiegels verkrijgbaar

Mocht een lange spiegel niets voor je zijn, bij de Spiegelshop hebben ze andere modellen in het assortiment. Wat denk je van een ovale spiegel? Wat daarbij in de buurt zit is een ronde spiegel, heb je die al bij de Spiegelshop bekeken? Bij de rechthoekige modellen zie je weer bijzondere lijsten. Bijvoorbeeld de brocante spiegel of barok. Mocht je juist van strak en modern houden, de Spiegelshop heeft vele modellen spiegels met daar omheen een zwarte stalen lijst wat goed zal aansluiten bij een industriële inrichting. Bekijk op de site de collectie spiegels, en kijk ook bij de sale.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *