Geen categorie

Mason Garments

Mason Garments is een high-fashion schoenenmerk gelanceerd in 2021 door modeontwerper Rendi Aditia. Rendi had als kind een duidelijk onbeschrijfelijk gevoel om luxe artikelen te bezitten en had de wens om een ​​high-fashion schoenenmerk te creëren dat zijn flair en persoonlijkheid vertegenwoordigt. Het merk ontstond toen Aditus op zoek was naar materialen om de perfecte high-fashion schoenen voor zowel dames als heren te creëren. Het eindproduct is geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van Europa. Hiervoor gebruikt het merk een breed scala aan stoffen, waaronder kasjmier, zijde en glad kalfsleer, wat resulteert in een diversiteit aan heren- en dameskledingcollecties van Mason Garments. Hieronder volgen enkele hoogtepunten van Mason Garments: Tia Shoes & Apparel, een merk van metselaarkleding, wordt sinds 2021 vervaardigd door de beroemde Italiaanse modeontwerper Marco Moretti.

Italiaanse ontwerper

De Italiaanse ontwerper Marco Moretti richtte Tia Shoes and Apparel op met als doel een onvergetelijk high-end modelabel te creëren dat voor iedereen toegankelijk is. Het concept is overgenomen van de luxe merken en de elegante en luxueuze wereld van de Italiaanse mode, waar de handelsmerkproducten van het merk worden ontworpen en geproduceerd met een ongeëvenaard gevoel voor vakmanschap en kwaliteit. Van de verschillende aanbiedingen onder de Tia-lijn zijn de volgende de meest populaire: Met het Tia Slouchy Moncler-jack in zwart, marineblauw en grijs, straalt de Elder Brother-collectie met high-end kledingstukken een ongeëvenaard gevoel van verfijning, comfort en kwaliteit uit.

Een ander aanbod

Een ander aanbod uit het exclusieve kledingassortiment is de Tia Slouchy Terry Collar. Het is gemaakt van fijn freeswerk en is perfect voor dagelijks gebruik. Het wordt geleverd met een omkeerbare kraag met het beroemde ‘Masonic’-patroon met het ‘Lodestone’-ontwerp, zodat je altijd van die casual chique look af kunt. Deze Terry kraag is verkrijgbaar in zwart en bruin en je hoeft je dus geen zorgen te maken of je voor een smart of casual look gaat met dit geweldige kledingstuk. Als het gaat om comfort en luxe, is er geen twijfel dat Tia Slouchy Terry Collar en de Tia Slouchy Moncler Jacket de perfecte mix zijn. Zozeer zelfs dat deze twee high-end kledingstukken de meest gewilde merchandise zijn geworden door fashionista’s van over de hele wereld.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *