werkklompen
Tip

Goede schoenen voor je werk

Wanneer je veel tilt, staat of moet bukken voor je werk zijn goede schoenen erg belangrijk. Koks, medewerkers in het ziekenhuis en slagers dragen niet voor niets werkklompen. Maar ook bakkers, werknemers in de vissector of in de bouw vinden het ideaal schoeisel om op te werken. De goed gevormde zool zorgt ervoor dat je precies de ondersteuning krijgt die je nodig hebt tijdens je werk. Het meest gedragen worden de instapklompen, deze hebben een open hiel waardoor je er zo in kunt stappen zoals de naam aangeeft. De zool is gemaakt van antislip materiaal om te werken in natte ruimten.

werkklompen

Verschillende soorten designs

De zwarte en witte werkklompen zijn in de meeste gevallen van leer gemaakt, over het leer is er een PU coating toegepast. Door de coating zijn de klompen zeer eenvoudig en goed te reinigen, kom je met vloeistoffen in aanraking dan is dit wel zo handig. De verschillende designs zorgen ervoor dat ze bij ieder soort werkkleding zijn te dragen. Door de kleuren die zijn te verkrijgen loop je er hip en modieus bij, houd je het liever bij de traditionele witte of zwarte klompen dan is dit natuurlijk ook goed mogelijk. Bij werkschoenen.shop maak je zelf je keuze voor de perfecte werkklomp.

Werk je veel met water of in een natte omgeving?

Ook als je veel met water in aanraking komt en je wilt gebruik maken van werkklompen is dit mogelijk. De klompen die hiervoor worden gebruikt zijn niet voorzien van nietjes, zijn waterdicht en voorzien van een antislip zool om veilig je werk te kunnen doen. In de webshop vind je meer dan voldoende modellen zodat jij ook een paar klompen kunt vinden waarop je lekker werkt. Ben je op zoek naar lederen klompen waar je de originele leerstructuur nog ziet? Zoek niet verder en maak je keus op werkschoenen.shop.