laptop gebruiken
Hobby

Azerty maakt pc’s speciaal voor gamers en ze zijn te gek

Vroeger maakte je als gamer je eigen pc. Dat moest wel want alles dat uit de normale winkels en fabrieken kwam was troep en niet goed genoeg. Azerty brengt daar verandering in.

Een pc samenstellen

Vroeger maakten ze onze eigen gaming pc’s omdat de onderdelen van kant-en-klare computers gewoon niet optimaal waren. We wilden zelf bepalen welke videokaart belangrijk was en hoeveel opslag we nodig hadden. Dat is waar voor de gamer het bouwen begon. De gamers zijn echter ook ouder geworden en de markt is veranderd. Tegenwoordig worden er dus gewoon speciale gaming pc’s geproduceerd door mensen die er wel echt verstand van hebben en je zelfs kunnen adviseren als het nodig is.

Computer

Welke specificaties? 

Azerty biedt verschillende gaming pc’s, afhankelijk van je behoefte. De neiging is sterk om het allernieuwste aan te schaffen, vooral als het mooi glimmend en modern is. Maar is dat wel nodig? Tuurlijk, goede graphics zijn tof als je een game speelt die daar veel op leunt en heel nieuw is. Maar als je de hele dag DOS games speelt, waarom wil je dan de beste en duurste videokaart? Nergens voor nodig!

Veel keuze

Bij Azerty heb je verschillende gradaties van gaming pc’s om uit te kiezen. Ze zijn allemaal goed maar houden ook rekening met wat voor gamer je bent. Wees ook eerlijk tegen jezelf hierover want het kan je letterlijk honderden euro’s schelen

Computers